Pane ettevalmistatud faasanid, tükeldatud sibulad ja maitseained potti. Kalla peale niipalju külma vett, et faasanid oleksid kaetud. Hauta tasasel tulel 3-4 tundi, kuni liha luude küljest lahti tuleb.
Laota luudest puhastatud liha ja meresool vaheldumisi selgitatud võiga toidukilega vooderdatud vormi, nii et liha oleks umbes sentimeetri jagu vormi äärest kõrgemal. Kata toidukilega ja pane vorm surutise alla. Pane järgmise päevani külma.
Astelpaljukaste:
Kuumuta astelpajumahl ja -tarretis koos želeesuhkruga keemiseni. Lisa ülejäänud ained ja lase jahtuda.
Serveerimiseks lõika faasaniterriin viiludeks ja serveeri astelpajukastmega.
Retsept on Soome ajalehest Satakunnan Kansaa (3.2.2003, Fasaaniprässiä ja tyrnikastiketta)
Faasaniterriin astelpajukastmes