Kasuta tavalisi või lehterkukeseeni. Seenetortiljad maitsevavad hästi murakamoosiga.
300 g värsked kukeseeni või kollakaid kukeseeni
2 sl võid
0,5 tl soola
150 g peekonit
200 g riivitud juustu
2 sl hakitud värsket murulauku või tüümiani
8 nisutortiljat
Puhasta seened, tükelda ja küpseta 1 sl võis, kuni need saavad kauni värvi. Maitsesta soolaga.
Laota neljale tortiljale sened, hakitud pekon, riivjuust ja hakitud ürdid. Vajuta kõigile peale teine tortilja.
Küpseta topelttortiljasid pannil 1 sl võis mõlemalt poolt, kuni juust sulab ja tortiljad sulavad kokku.
Serveeri murakamoosi või -tšatniga.
Retsept on Katrin Pressi, Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust "Seened potti, pannile ja purki" (Ajakirjade Kirjastus, 2013)
Väga maitsvad koogikesed! Tegin pärmi-lehttainaga, ei küpsetanud korvikesi eelnevalt vaid kohe koos täidisega.
Seenetortiljad
Kasuta tavalisi või lehterkukeseeni. Seenetortiljad maitsevavad hästi murakamoosiga.