Seenetortiljad

Kasuta tavalisi või lehterkukeseeni. Seenetortiljad maitsevavad hästi murakamoosiga.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g värsked kukeseeni või kollakaid kukeseeni

2 sl võid

0,5 tl soola

150 g peekonit

200 g riivitud juustu

2 sl hakitud värsket murulauku või tüümiani

8 nisutortiljat

Valmistamine

Puhasta seened, tükelda ja küpseta 1 sl võis, kuni need saavad kauni värvi. Maitsesta soolaga. 

Laota neljale tortiljale sened, hakitud pekon, riivjuust ja hakitud ürdid. Vajuta kõigile peale teine tortilja. 

Küpseta topelttortiljasid pannil 1 sl võis mõlemalt poolt, kuni juust sulab ja tortiljad sulavad kokku. 

Serveeri murakamoosi või -tšatniga. 

Retsept on Katrin Pressi, Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust "Seened potti, pannile ja purki" (Ajakirjade Kirjastus, 2013)

LISA KOMMENTAAR

Gea
postitatud 07.04.2010 16:51

Väga maitsvad koogikesed! Tegin pärmi-lehttainaga, ei küpsetanud korvikesi eelnevalt vaid kohe koos täidisega.