Lehtkapsa-riisiroog metspähklitega

Veidike risotot meenutav roog rohelise ja väga tervisliku lehtkapsaga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl riisi

5 dl aedviljapuljongit

250 g värsket või külmutatud lehtkapsast

2 porrut

3 sl võid

2 dl 35% rõõska koort

1 tl soola

1 dl riivitud tugevamaitselist juustu

2-3 sl jämedalt hakitud sarapuupähkleid

Valmistamine

Keeda riis puljongis küpseks.

Lõika värske lehtkapsas tükkideks, porru ratasteks. Kuumuta suurel pannil võis, lisa rõõsk koor. Maitsesta soolaga ning hauta 5-10 minutit.

Sega praetud aedviljad ja juust keedetud riisiga.
 

Loe veel:

Retsept on mugandatud rootsi ajakirjast Arla (Grønkålsrisotto), pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR