Bang Bang kana

Tegemist on külmroaga. Kuigi algretseptis on MSG sees, siis loomulikult ei pea seda roale lisama, kui soov tervislikumalt toituda!

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g nahaga kanafileed (rinnafileed või kintsufileed)

1 tl hakitud talisibulat

1 tl seesamipastat

2 tl tšillikastet või tšilliõli

1 tl suhkrut

1 sl kvalitseetset sojakastet

näpuotsaga purustatud Sichuani pipart

0.5 tl seesamiõli

0.25 tl mononaatriumglutamaati e. maitsetugevdajat (MSG)

Valmistamine

Keeda kanafileesid tasasel tulel kaanega potis keevas vees umbes 10 minutit, kuni fileed on läbi küpsenud. Tõsta potist välja, nõruta ja lase jahtuda.

Võta pudrunui või tainarull ("bang" ongi hiina keeles puunui) ja tao fileesid naha poolt kergelt, et kiud laguneksid. Eemalda fileedelt nahk ja rebi liha pikkadeks tükkideks. Laota ribastatud kanaliha vaagnale ja puista peale hakitud talisibulad.

Sega seesamipasta, tšilliõli, suhkur, sojakaste, MSG, purustatud aniispipar ja seesamiõli. Kalla segu kanale, sega hoolega ja serveeri.

LISA KOMMENTAAR