Hautatud heik köögiviljaga

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Valmistamine

Lõika kartul ja porgand viiludeks, sibul rõngasteks, purusta küüslauk. Pane kartul ja porgand sibula ja küüslauguga vaheldumisi kihiti haudepotti, riputa vahele maitserohelist ja soola. Kalla üle kuuma veega ja hauta madalal kuumusel 15 minutit.
Lõika kala tükkideks, maitsesta soola ja sidrunimahlaga ning lase vähemalt 10 minutit tõmmata.
Pane kalatükid potti, peale aseta tomatirattad ning hauta kaane all 15 minutit.
Valmis roale puista maitserohelist, soovi korral lisa ka hapukoort.

Retsept ilmus ajalehes Eesti Päevaleht (Köök 5.12.2003)

LISA KOMMENTAAR

kokkaja
postitatud 08.12.2010 12:09

Maitsev, lihtne ja hea. Huvitav viis heigi tegemiseks. Soovitan