Selle lihtsa supi valmistamiseks sobivad hästi nt suitsutursk või suitsuforell.
5 dl vett
1 kalapuljongikuubik
400 g Härmavili ühepajatoitu
300 g puhastatud suitsukala - nt
suitsuturska või -forelli
1-2 dl 10% rõõska koort
0.25 tl musta pipart
hakitud värsket tilli
Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa kalapuljongikuubik ja külmutatud köögiviljad. Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed.
Samal ajal puhasta suitsukala luudest, lisa supile. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed.
Sega juurde rõõsk koor. Lase veel korraks keema tõusta ja tõsta tulelt. Maitsesta pipra ja hakitud tilliga.
Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Maitsev ja saab ruttu valmis.
Valmib tõesti kiirelt :). Panin ühe pastinaagi ka sisse ja tilli asemel peterselli. Maitsev.
Itakese saadetud foto:
Tegin ka eile õhtul seda suppi. Tegin suitsulõhega, kuna herneid polnud, panin rohelisi ube. Väga maitsev. Aitäh!
Lihtne teha ja maitseb hästi!
Kiire ja maitsev!
Suitsukalasupp
Selle lihtsa supi valmistamiseks sobivad hästi nt suitsutursk või suitsuforell.