Lõika kanakintsuliha väiksemateks tükkideks. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa jaokaupa kanatükid ning pruunista need ümberringi. Maitsesta soola-pipraga.
Villuta porru (kasuta ainult valget osa), haki küüslauk ning lisa mõlemad kanale. Pane potti tükeldatud kartulid. Kalla potti puljong, kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja hauta tasasel tulel 15 minutit.
Siis lisa rõõsk koor ja rohelised herned ja kuumuta veel umbes 10-15 minutit või seni, kuni kartulitükid on pehmed. Timmi maitse soola-pipraga parajaks, puista peale maitseroheline ja serveeri.
Toidukirjutaja Ragne Värki idee (Naisteleht, 28.2.2018), aga muudetud nii komponente kui ka tegevuskäiku, nii et nüüd ikka juba täitsa Nami-Nami Pille retsept :) Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kana-kartulihautis
Kogu roog valmib ühes potis - hea ja mugav.