Metssealiha pärlsibulatega

Mooritud metssealiha tomatipasta, veini, kadakamarjade ja pärlsibulatega.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg metssealiha (kondita reietükk)

soola ja musta pipart

3 suurt sibulat

6 sl õli

3 sl kontsentreeritud tomatipastat

7 dl punast veini

10 kadakamarja

20 marineeritud pärlsibulat

4 viilu peekonit

Valmistamine

Pese metssealiha külma vee all, kuivata ja lõika 3 cm suurusteks kuubikuteks. Maitsesta soola ja pipraga.

Koori ja haki sibulad. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Lisa sibulad ja hauta klaasjaks. Sega juurde tomatipasta, vein ja purustatud kadakamarjad. Lase roal 45 minutit moorida.

10 minutit enne valmimist lisa nõrutatud pärlsibulad. Maitsesta.
Lõika peekon õhukesteks ribadeks, prae pannil krõbedaks ja aseta roale. Serveeri kartulikroketitega.

Retsept ilmus ajakirjas Kodu & Aed (November 2003, Sven Azojan). Pildi tegi DAGRIS.

LISA KOMMENTAAR

jumalik
postitatud 20.06.2011 22:52

Pärlsibulaid polnbud, selle asemel lisasin lusikatäie mett. Absoluutselt jumalik toit tuli:)