Ahjus küpsetatud kalkunilihapallikesed

Mahedamaitselisest kalkunihakklihast lihapallid, millele annavad maitset sinep ja Worcesteri kaste. Lihapallid küpsetatakse ahjus.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g kalkunihakkliha või muud väherasvast hakkliha

1 dl riivsaia

1 dl vett

2 sl hakitud murulauku või sibulapealseid

1 tl Dijoni sinepit

1 tl Worcesteri kastet

0.5 tl soola

0.25 tl musta pipart

Valmistamine

Sega suures kausis hakkliha, riivsai, vesi, hakitud murualuk või roheline sibul, sinep, Worcesteri kaste, sool ja pipar. Sega hoolega ühtlaseks massiks.

Vormi supilusika abil hakkmassist pallikesi (umbes 16 tk). Tõsta kergelt õlitatud ahjupannile.

Küpseta 200kraadises ahjus 15-20 minutiga helepruuniks.

Kõrvale paku keedetud kartulit või makarone, kastet ja toorsalatit.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

rita
postitatud 05.04.2010 20:06

panin pallikestele sisse veidike toorjuustu, oli täiega nami-nami :)