Tuunikalakotletid

Retseptiidee olukorraks, kui külmkapis puhub tuul ja kapis vaid karp tuunikala. Külmad tuunikalakotletid sobivad nt hamburgeri vahele või võileiva peale.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kvaliteetne õliga tuunikalakonserv

1 muna

2-3 sl nisujahu

soola ja musta pipart

kuivatatud maitserohelist

Paneerimiseks:

nisujahu

Kaunistuseks:

tilli

sektoriteks lõigatud sidrunit

Valmistamine

Nõruta tuunikalakonservilt õli, pane tuunikala kaussi. Sega juurde muna ja jahu ning vormi segust hakk-kotletid.

Prae tasasel tulel mõlemalt poolt kaunilt helepruuniks. Teflonpannil ei pea praadimiseks rasva lisama.

Serveeri salati ja mõne itaalia punaveiniga.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 01.12.2013 15:01

Muidu oli päris hea, aga mu meespere polnud eriti vaimustuses.