Surfija mõõkkalamedaljon

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 tk mõõkkala medaljoni (a 175 g)

paar värsket oksa tüümiani e. aed-liivateed

3 sl oliiviõli

Salsa:

3 sl oliiviõli

1 tk sidrunit

1 tk liha- tomatit

3 sl kappareid

4 sl peterselli

soola

musta pipart

Valmistamine

Tambi tüümian õli sees katki, määri mõõkkalalõikudele. Maitsesta soola ja pipraga ning grilli 3-4 minutit mõlemalt poolt (suru kalalõiku grillrestile, siis on efektsem).
Kastme jaoks soojelda allesjäänud tüümianiõli oliivõliga, kuumuta pannil ja kurna läbi sõela (tüümian viska minema). Lisa sidrunimahl ja riivitud koor, hakitud lihatomat, loputatud ja hakitud kapparid, hakitud petersell, sool ja pipra.
Tõsta salsa grillitud mõõkkalamedaljonile ja serveeri.
LISA KOMMENTAAR