Astelpaju-jogurtitarretis

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

2 dl maitsestamata jogurtit

1.5 dl astelpajumahla

1.5 dl suhkrut

4 želatiinilehte

Kaunistuseks:

vahukoort

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor.

Leota želatiinilehti umbes 5 minutit rohkes külmas vees. Kuumuta veidi astelpajumahla ja lisa kuivaks pressitud želatiinilehed. Sulata.

Sega kõik ained ettevaatlikult kokku. Lase tarretisel tund aega jahedas tarretuda.

Soovi korral kaunista vahukoorega.

Retsept on pärit Satakunnan Martojen Tyrnikirja-raamatust (Tyrni-jogurttihyytelö). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LOE VEEL:

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 28.04.2009 07:35

Mõnus. Maitses ka lastele ;)

Pille
postitatud 28.11.2015 15:53

Zoozi saatis kunagi sellise pildi ka:

Elli
postitatud 21.11.2013 22:13

Maitses väga!

Kaare
postitatud 28.11.2015 10:08

Imehea! Mulle väga meeldis ja lastele ka.