Böff à la tatar

Sellist minimalistlikku böffi valmistasin kunagi Stenhusis praktikal olles.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

hästi kvaliteetset veisefileed

peenelt hakitud šalottsibulat

toorest munakollast

soola ja valget pipart

Serveerimiseks:

röstitud saia

praetud foie gras hanemaksa

veidike trühvliõli

Valmistamine

Haki kvaliteetne veisefilee hästi peeneks - kõige parem jääb terava noaga hakitud liha. Vajadusel pane paariks tunniks külmkappi.

Vahetult enne serveerimist lisa hakitud lihale veidi munakollast ning peenestatud šalottsibulat, maitsesta soola ja jahvatatud valge pipraga. Klopi kahvliga ühtlaseks.

Suru saadud hakksegu kahvli abil röstitud saiaviilule.

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral kaunista õhukese foie gras' viiluga ning nirista peale veidi trühvliõliga maitsestatud vinegrettkastet - siis saad Boeuf Tartar Rossia :)

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR