50 g võid
500 g sibulat
2 tl suhkrut
1 l aedvilja- või kanapuljongit
2 dl 35% rõõska koort
1-2 sl nisujahu
Serveerimiseks:riivitud juustu
Lõika sibul viiludeks ja hauta sibulaviilud võis pehmeks, ära pruunista (selleks kulub 10-15 minutit). Lisa poole hautamise ajal suhkur.
Püreesta praetud sibul saumikseriga peeneks - mida vähem tükke jääb, seda maitsvam supp on. Lisa puljong, kuumuta keemiseni.
Lisa rõõsa koorega segatud jahu ja keeda, kuni supp läheb veidi paksemaks. Maitsesta vajadusel soola ja valge pipraga.
Serveerimisel puista supile riivjuustu ja röstitud saiakuubikuid.
väga hea supp!!!
... ehk mida teha siis, kui kodus on sibulaid ja juustu. Sametine sibulasupp sobib sel juhul ju väga hästi ja maitseb ka. Sibulatest saab uskumatult mõnusaid toite.
Väga hea supp ja lihtne valmistada. Poest vaja vaid koor tuua.
Üllatavalt maitsev sibulasupp :)
Supp oli päris hea maitsega.
Nii hea supp sai! :) Panin 2 sl jahu, nii oli meie maitsele paraja paksusega.
Mina tegin hiljuti seda sibulasuppi. Polnudki varem teinud ja jäin tulemusega väga rahule, sibulale tuleb küpsedes mõnus magus alatoon.
Sametine sibulasupp
Sametine ja mahe sibulasupp sobib hästi kergeks õhtusöögiks.