Itaaliapärane täidis prae kõrvale

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

140 g tahket ciabatta puru

3 sl rosinaid

2 peenestatud küüslauguküünt

3 sl piinia- või seedermänniseemneid

100 g peenelt riivitud parmesani

3 sl hakitud värsket peterselli

3 muna

50 g sulatatud võid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega suures kausis kõik ained, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta segu ettevaatlikult küpsetuspaberiga vooderdatud väiksemasse keeksivormi (ära ürita seda vormi suruda, siis saad tuima täidise) ning küpseta 25-30 minutit 190-kraadises ahjus, kuni täidis on pealt krõbe ja kuldne.
Serveerimiseks kummuta täidis vaagnale ja lõika viiludeks.
Sobib talleprae täitmiseks, samuti kalkuni- või haneprae kõrvale.

Retsept on briti ajakirjast BBC Good Food (Christmas 2001, Antonio Carluccio’s Italian Festive Stuffing)

LISA KOMMENTAAR