Mõnusalt vürtsikas majoneeskaste, sobib hästi nt koduste burgerite valmistamiseks. Sarnaneb Hesburgeri populaarsele paprikamajoneesile, mida antud kiirsöögikohas juba aastast 1973 pakutakse.
Haki hapukurk ja küüslauk hästi peeneks. Sega kõik ained omavahel, hoia serveerimiseni külmkapis.
Nipid ja soovitused:
Kurkumi ja Cayenne'i asemel võib kastmele lisada maitseks hoopis grillimaitseainet.
Väidetavalt valmistati autentset Hesburgeri paprikamajoneesi algusaastel niiviisi: vispelda 2 munarebu hulka 2 dl toiduõli, seda peene nirena lisades. Rösti 2 punast paprikat grillil või ahjus mustjaks, siis koori paprika, eemalda seemned ja lisa hakitud paprika majoneesile. Maitsesta 1 tl soola, 1 tl äädikaga ja 1 tl musta pipraga.
Veelgi lihtsam variant käib nii: 1,5 dl majoneesi, 0,5 peenelt hakitud punast paprikat, 1 tl grillmaitseainet, 0,5 tl suhkrut.
Paprikamajonees
Mõnusalt vürtsikas majoneeskaste, sobib hästi nt koduste burgerite valmistamiseks. Sarnaneb Hesburgeri populaarsele paprikamajoneesile, mida antud kiirsöögikohas juba aastast 1973 pakutakse.