Koori sibulad ja lõika koos koriandriga väikesteks tükkideks.
Kalla potti vesi, piim ja sool ning kuumuta keemiseni. Kui supp keema hakkab, löö munad ükshaaval ettevaatlikult eraldi tassi sisse ja lisa ettevaatlikult supile. Keeda tasasel tulel kaane all, kuni munad küpsevad (umbes 1 minut).
Aseta igale supitaldrikule 1 tl hakitud sibula-koriandri segu. Tõsta lusika abil hüübinud muna supi seest taldrikule ja kalla supp muna peale.
Minu chanua-kogemus ütlev, et supp peaks olema rohelise sibulaga ja koriandrit tasub võtta ikka rohkem, üks mõnus punt, hakitud sibul- koriander tuleks väheses vees koos tervete küüslauguküüntega (3-4) keema lasta, 2-3 min keeta ja siis lisada piim. Kui see segu keema läheb, siis munad. Ja maitsestada soolaga. Tõeliselt autentne Kolumbia hommikusöok! Mu mees tavalist piimasuppi (nt riisi-, klimbi-, makaroni- vms) kindlasti ei söö, changuat aga armastab :)
Kolumbia munasupp 'Changua'