Kanavardad laimimarinaadis

Lihtsas laimimarinaadis kanavardaid võib küpsetada nii sütel kui ka grillahjus. 

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed

soola ja musta pipart

Marinaad:

2 sl mett

1 dl õli

2 laimi mahl ja riivitud koor

1 purustatud küüslauguküüs

Valmistamine

Sega marinaadiained omavahel.

Lõika kanafileed pikuti pooleks ja lükka vees leotatud puutikkude otsa. Pintselda marinaadiga ja lase paar tundi maitsestuda.

Grilli kanavardad sütel või grillahjus küpseks, maitsesta soola ja pipraga.

Loe veel:

Retsept on Soome ajakirjast Elanto-lehti (7/2003, Limemarinoidut kanavartaat), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 07.12.2012 13:56

Kanavardad laimimarinaadis said ka päris head.

Kaare
postitatud 08.08.2017 17:35

Meile meeldisid!