Rösti koriandriseemneid kuival praepannil mõõdukal kuumusel 1-2 minutit, kuni need kergelt pruunistuvad ja pannil "hüppama" hakkavad. Tambi seejärel uhmris kergelt katki.
Kuumuta potis või, lisa hakitud porgandid, küüslauk ja 3/4 purustatud koriandriseemnetest. Sega, kata pott kaanega ja kuumuta tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni porgand pehmenema hakkab.
Lisa kuum puljong, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta keemiseni. Siis alanda kuumust ning hauta tasasel tulel veel 15-20 minutit, irvakil kaane all, kuni aedviljad on pehmed.
Lase supil veidi jahtuda, siis püreesta ning suru soovi korral läbi sõela. Lisa hakitud värske koriander ja 2 sl hapukoort. Kuumuta läbi, maitsesta.
Serveerimisel kaunista ülejäänud hapukoorega ning puista peale alleshoitud koriandriseemned. Kõrvale paku krõbedat leiba.
Retsept on mugandatud briti koka Delia Smithi veebilehelt (Carrot and coriander soup)
Porgandisupp koriandriga
Koriandriseemned lisavad porgandisupile huvitava nüansi ning meeldiva maitse, värske koriander aga veidike värskust ja teravust.