Kapsa-lihahautis 'Flamande'

Flaamipärane ühepajatoit lamba- ja veiselihaga.

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veiseliha

500 g lambaliha

2 sl võid

1 tk väikest kapsast viiludena

1 tk sibulat viiludena

2 dl aedvilja- või kana- puljongit

2 tl köömneid

1 tl majoraani

purustatud musta pipart

soola

Valmistamine

Pruunista toasoojad lihakuubikud kiiresti pannil. Pruunista kapsas ja sibul samuti võis.
Laota kõik ained kihiti koos maitseainetega potti, vala peale puljong.

Hauta tasasel tulel kaane all 30-40 minutit.

Soome Herkkutori retsept (Liha-kaalipata, Flamade)

LISA KOMMENTAAR