Pähklitega täidetud suured šampinjonid

Aasšampinjonid on suured ja avatud seenekübaraga (nn portobello seened)

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 suurt portobello seent

50 g riivsaia

75 g hakitud para- ehk brasiilia pähkleid

1 sl hakitud peterselli

100 g pehmet kitsejuustu

2 sl nõrutatud kappareid

1 sl oliiviõli vormi määrimiseks

25 g võid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki seenejalad peenelt, sega riivsaia, hakitud pähklite, kitsejuustu, kapparite ja peterselliga. Maitsesta.

Määri madal ahjuvorm kergelt võiga. Laota seenekübarad ahjuvormi ning täida hakkseguga. Aseta peale võitükikesi ning küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit, kuni seened on pealt kuldsed.

Serveeri riisi ja värske salatiga.

Loe veel:

Briti retsept (Organic Brazil Nut Stuffed Mushrooms). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 24.12.2009 23:43

Riivsaia maitse natuke häiris,muidu aga üsna maitsvad.