Praetud kohupiima-kartulikotletid

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g kohupiima

5 keedetud kartulit

5 sl nisujahu

1 muna

soola

praadimiseks õli

Valmistamine

Riivi külmad keedetud kartulid, või suru soojad kartulid kahvliga katki.

Sega kohupiim kartulite, muna ja 3 sl jahuga. Veereta kergelt jahusel laual 6-8 cm läbimõõduga rull, sellest lõika paari sentimeetri paksused tükid. Vormi ümmargused kotletid ja prae kuumas õlis mõlemalt poolt helepruuniks.

Serveeri soojalt hapukoore või sulavõiga.

Retsept on Salme Masso (koost.) raamatust Kokaraamat (1984)

LISA KOMMENTAAR