Seeneomlett

Veidi Itaaliapärane seeneomlett.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 sl õli

2 sibulat

150 g seeni

75 g parmesani

värsket basiilikut

6 muna

1 tl soola

0.25 tl purustatud musta pipart

Valmistamine

Kuumuta pannil õli ja prae hakitud sibulat 10 minutit. Lisa viilutatud seened ja prae veel 5 minutit. Vala segu võitatud ahjuvormi. Puista üle riivitud juustuga ja hakitud basiilikuga.

Klopi munad lahti ja maitsesta soola ning pipraga. Vala segu vormi ja küpseta 15 minutit 200kraadises ahjus.

Retsept on pärit ajakirjast Kodukiri (September 2003, Angeelika Kang). Pildi tegi SEAKASS.

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 31.08.2010 00:09

Väga hea oli!