Lihtne seesamikana

Ahjus küpsetatud kanakintsud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanakintsu

1 tl soola

2 tl karripulbrit

0.25 tl Cayenne'i pipart

2 sl õli

4 sl valgeid seesamiseemneid

Valmistamine

Sega sool, karripulber ja Cayenne'i pipar omavahel. Tõmba kanakintsudelt nahk tagurpidi ja hõõru liha maitseaineseguga sisse. Tõmba nahk tagasi. Küpseta 225-kraadises ahjus 30 minutit.

Võta pann ahjust, pintselda kanakintsud õliga üle ja raputa igaühele lusikatäis seesamiseemneid. Küpseta veel 15 minutit.

Paku juurde rohelist salatit, apelsinisektoreid ja küüslauguga maitsestatud hapukoore-majoneesikastet.

Retsept ilmus Eesti Päevalehes, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 04.06.2024 10:04

Üllekas on sellise pildi kunagi saatnud: