Leibjuust karamellikastmega

Serveeri seda lihtsat põhjamaist desserti pohlade, jõhvikate või murakatega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g leibjuustu

1 dl karamellkastet (nt Schwartau)

2 dl pohli või jõhvikaid või murakaid

Valmistamine

Lõika leibjuust tükkideks, kuumuta kas mikrolaineahjus või tavalises ahjus või kaminatule ees läbi. 

Aseta leibjuustutükid vaagnale või taldrikutele. Kalla peale karamellikaste - see võib olla ise tehtud või näiteks Schwartau karamelli dessertkaste.

Puista peale pohlad-jõhvikad (soovi korral otse sügavkülmast) või murakad.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 19.04.2010 21:58

Kasutasin Rainbow karamellkastet.Magustoit oli maitsev.Pohlade hapukus tasakaalustas karamellkastme magusust.