Serveeri seda lihtsat põhjamaist desserti pohlade, jõhvikate või murakatega.
250 g leibjuustu
1 dl karamellkastet (nt Schwartau)
2 dl pohli või jõhvikaid või murakaid
Lõika leibjuust tükkideks, kuumuta kas mikrolaineahjus või tavalises ahjus või kaminatule ees läbi.
Aseta leibjuustutükid vaagnale või taldrikutele. Kalla peale karamellikaste - see võib olla ise tehtud või näiteks Schwartau karamelli dessertkaste.
Puista peale pohlad-jõhvikad (soovi korral otse sügavkülmast) või murakad.
Kasutasin Rainbow karamellkastet.Magustoit oli maitsev.Pohlade hapukus tasakaalustas karamellkastme magusust.
Leibjuust karamellikastmega
Serveeri seda lihtsat põhjamaist desserti pohlade, jõhvikate või murakatega.