Köömnetega sõrnikud on kerge eine või eelroog. Serveeri hapukoore ja toorsalatiga.
250 g kuivemat/teralist kohupiima
1 dl nisujahu
1 muna
1 tl köömneid
2 sl hapukoort
soola
mannat või riivsaia
võid
Sega kõik ained kausis ühtlaseks, lase tainal 15 minutit paisuda.
Vormi märgade käte abil väikesed, umbes 1-2 cm paksused pätsid (mina vormin kuus sõrnikud sellest kogusest, mõlemale sööjale 3).
Veereta kotlette riivsaias või mannas. Prae võis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
Maitsev ja kerge lõunasöök. Kasutasin ricottat ja paneerimiseks riivsaia. Salatiks riivisin porgandit.
Kohupiimakotletid köömnetega
Köömnetega sõrnikud on kerge eine või eelroog. Serveeri hapukoore ja toorsalatiga.