1,5 l vett
300-400 g sealiha (külje- või kaelatükk)
300 g hapukapsast
0,5 dl odrakruupe
1 suur porgand
1 sibul
suhkrusiirupit või suhkrut
1 väike loorberileht
2-3 tera musta pipart
Pane liha vette ja kuumuta keemiseni. Riisu tekkinud vaht.
Pane seejärel lihale hapukapsas, siis leotatud kruubid, hakitud porgand ja sibul. Maitsesta soola, pipra ja loorberilehega, natuke lisa ka suhkrut või siirupit. Keeda madalal kuumusel umbes kaks tundi, kuni kruubid ja liha on pehmed.
Timmi maitse parajaks ja serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Hea supp oli. Kasutasin Kadarbiku hapukapsaid ja minu maitsele natuke vähe hapud.
Kõige paremad hapukapsad on Grossi toodang .
On,tõesti head, keedan liha ja tangud, panen valmis hapukapsad peale, lasen keema ... ja valmis.:)
Söödav.
Hapususe vastu aitas mul, mõned tunnid keeta veel suppi,loorberi jätsin välja.
Kõige paremad hapukapsad on Uus-Kongo talu hapukapsad ;) Väga maitsev, meie pere traditsiooniline hapukapsasupp.
Kõige paremad kapsad on isetehtud. Siin ei ole tarvis isegi minuga vaielda.
Õige jutt
grossi ja sagro kapsad on üle prahi
to:No no . Talus ongi isetehtud, keegi teine pole teinud, ise on nad teinud
Seda sööks küll ... ❤️
Teengi mulgikapsaid ja kui rohkem saab siis karpidesse ning sügavkülma! Sealt võtan ja kasutangi supina! Alles eile tegin endale!
Minu supp:
Meie pere lemmik on Coop,i hapukapsas.
Hapukapsasupp sealiha ja kruupidega
Toekas talvine supp mulgikapsa ainetel.