Grillitud sibulad

Head köögiviljaroad kuluvad grillipidudel alati ära! Grillitud sibulad sobivad nii liharoogade lisandiks kui ka eelroaks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt sibulat

küüslaugusoola või tavalist soola või aroomisoola või ürdisoola

4 sl 35% rõõska koort

1 tl purustatud musta pipart

30 g võid

Valmistamine

Koori sibulad ja lõika paksudeks viiludeks, maitsesta soolaga.

Vahusta rõõsk koor pehmeks vahuks. Määri sibulaviilude üks pool koorega ja riputa pipart peale.

Grilli resti vahel kuumas grillis fooliumist valmistatud kaane all, koorega määritud pool ülespoole, 5–8 minutit mõlemalt poolt, kuni sibul värvub kaunilt kuldseks.

Sibularõngastele pane võitükikesi. 

Loe veel:

Idee Maahelest. Retsepti testisid Nami-Nami toimetajad Kaare Sova ja Martiina Anni, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 02.05.2019 09:45

Küüslaugusoola ei olnud, maitsestasin soola-pipraga. Poleks uskunud, et nii maitsvad sibulad saab grillides :) Soovitan proovida!

Martiina
postitatud 02.05.2019 13:15

Üllatavalt maitsvad sibulad, koor tegi siin imet :D