Eelroaks sobiv kuldne püreesupp. Kui kasutada supi valmistamisel sojapiima, siis sobib see ka veganitele.
500 g pastinaaki
500 g porgandit
6 suurt küüslauguküünt
5 dl piima või sojapiima
1 l aedviljapuljongit
1 dl poolkuiva šerrit
soola ja musta pipart
Lõika porgand ja pastinaak kuubikuteks ning pane koos küüslaugu, piima ja puljongiga potti. Kuumuta tasakesi keemiseni ja hauta 30 minutit.
Püreesta supp ja pane uuesti potti. Lisa šerri ja maitsesta. Kuumuta supp läbi ja serveeri.
Retsept on briti kaupluseketi Asda retseptivihikust "Healthy living for everyone" (Parsnip & Carrot Soup). Pildi tegi ZOOZI.
Väga mõnus!
Väga maitsev, soovitan.
Pastinaagi-porgandisupp
Eelroaks sobiv kuldne püreesupp. Kui kasutada supi valmistamisel sojapiima, siis sobib see ka veganitele.