Pastinaagi-porgandisupp

Eelroaks sobiv kuldne püreesupp. Kui kasutada supi valmistamisel sojapiima, siis sobib see ka veganitele.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g pastinaaki

500 g porgandit

6 suurt küüslauguküünt

5 dl piima või sojapiima

1 l aedviljapuljongit

1 dl poolkuiva šerrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika porgand ja pastinaak kuubikuteks ning pane koos küüslaugu, piima ja puljongiga potti. Kuumuta tasakesi keemiseni ja hauta 30 minutit.

Püreesta supp ja pane uuesti potti. Lisa šerri ja maitsesta. Kuumuta supp läbi ja serveeri.

  • Veganliku versiooni jaoks kausta taimset piima. 

Retsept on briti kaupluseketi Asda retseptivihikust "Healthy living for everyone" (Parsnip & Carrot Soup). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 01.01.2011 11:51

Väga mõnus!

Maria
postitatud 30.04.2012 16:18

Väga maitsev, soovitan.