Loputa marjad, nõruta ja aseta ahjuvormi. Lisa vanilliekstrakt, sidrunimahl, vahtrasiirup ja ingverimahl ning sega hoolega läbi.
Sega kausis kaerahelbed, mandlijahu, kreeka pähklid, sool, vanilliekstrakt, kaneel ja linaseemned. Siis sega juurde vahtrasiirup ja kookosõli. Puista purusegu ühtlase kihina marjadele.
Küpseta 170-kraadises ahjus 35-40 minutit või kuni marjad on pehmed ja purukate kenasti kuldne.
Nipid ja soovitused:
Veganliku versiooni jaoks kasuta purukatte magustamiseks vahtrasiirupit.
Vajadusel kasuta gluteenivaba märgistusega kaerahelbeid.
Mandlijahu asemel võib kasutada ka nt riisijahu või nisujahu.
Meghan Markle ingveri-marjakrõbedik
Meghan Markle jagas oma retsepti juba 2014. aastal.