Vorstistrooganov

Tummine vorstikaste tomatipüree ja hapukoorega. Sobib riisi kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sibulat

2 sl võid

500 g keeduvorsti või sardelle või viinereid

400 g tomatipüreed

150 g Saare smetana hapukoort

1 tl soola

0.5 tl valget pipart

maitserohelist

Serveerimiseks:

keedetud riisi (u 3 dl keetmata)

Valmistamine

Tükelda sibulad ning prae tasasel tulel võis umbes 5 minutit, kuni sibul pehmeneb. Lisa kangideks lõigatud keeduvorst (või sardellid või viinerid) ja pruunista veel 4-5 minutit.

Lisa tomatipüree ja keeda kastet nõrgal tulel umbes 20 minutit. Lisa hapukoor, maitsesta ja lase keema tõusta.

Puista peale hakitud maitserohelist ning serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.

LISA KOMMENTAAR

redhott
postitatud 02.11.2008 22:51

Polnud paha.

Hexy
postitatud 11.02.2013 19:09

Hea kaste.