Marineeritud oliivid kapparimarjade ja röstitud küüslauguga
Marineeritud oliivid on saanud kaaslaseks kapparimarjad (need varrega "suured kapparid") ja röstitud küüslauguküüned. Valmista 1-2 päeva enne serveerimist, siis jõuavad maitsed seguneda.
Sobivad igasugused oliivid, nt Kalamata, Amfissa, Nicoise, Picholine, Cerignola jm.
Küüslauguküünte röstimiseks pane kooritud terved küüslauguküüned väikese kaanega ahjuvormi sisse või keera fooliumisse. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni küüned on pehmed. Lase jahtuda.
Sega röstitud küüslauguküüned, nõrutatud oliivid ja ülejäänud ained. Lase enne serveerimist 1-2 päeva jahedas maitsestuda.
Marineeritud oliivid kapparimarjade ja röstitud küüslauguga
Marineeritud oliivid on saanud kaaslaseks kapparimarjad (need varrega "suured kapparid") ja röstitud küüslauguküüned. Valmista 1-2 päeva enne serveerimist, siis jõuavad maitsed seguneda. Sobivad igasugused oliivid, nt Kalamata, Amfissa, Nicoise, Picholine, Cerignola jm.