Marineeritud oliivid herbes de Provence ürtidega

Serveeri maitsva krõbeda valge leiva ja võiga, joogiks vein.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

450 g rohelisi, musti ja lillasid oliive

1 sl kuivatatud Herbes de Provence'i ürdisegu

4 suurt küüslauguküünt

vähemalt 6 sl külmpressitud oliiviõli

Valmistamine

Tambi küüslauguküüned pudrunuiaga lamedamaks.

Pane oliivid klaaspurki, lisa ürdisegu, küüslauk ja kata oliiviõliga.

Lase oliividel järgmise päevani maitsestuda, aeg-ajalt raputa purki.

Loe veel:

Briti autori Nigel Slateri retsept. Pildi tegi ZOOZI, kes tegi ka herbes de Provence'i ürdisegu ise.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 16.01.2011 10:20

Väga mõnus veini kõrvale.

Pille
postitatud 30.10.2023 19:03

Zoozi foto ka: