400 g purk konservitud kikerherneid
200 g ehk 1 tuunikalakonservi
150 g paksemat hapukoort (nt Saare Smetana)
2-3 tl mahedamaitselist karripulbrit
soovi korral hakitud peterselli
Loputa kikerherned ja nõruta; nõruta tuunikalakonserv.
Suru kikerherned kahvliga katki, sega tuunikala ja hapukoorega ning maitsesta soola ja rohke karripulbriga. Soovi korral lisa hakitud peterselli.
Määri segu tortiljadele ja keera rulli.
Pane kaetult külmkappi maitsestuma paariks tunniks (võid kuni 24 tundi varem valmis teha).
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
maitses tõepoolest suurepäraselt!
põnev ja tervislik, kuid minu jaoks natuke liiga tuima maitsega, karri ei sobinud.
Maitsevad hästi, lihtne teha ja väga mugavad, sest ei pudise, tilgu, lähe katki. Tervislik ka. Väga hea retsept.
Minu pere jaoks oli karrit liiga palju
Kasutasin siin hoopis kuumsuitsu lõhet!
Mida teeks teisiti? Karrit läks vist veits paljuks...tapab kõik teised maitsed. Ja tuunikala paneks vbl tiba rohkem. Ja vähem manti tortilla vahele. Muidu super hea. Kuna segu jäi järgi, siis tuunin selle omale veel sobivamaks ja keeran veel paar rulli. Aaa ja mida retseptis polnud...ma lisasin värske kurgi ja paprika tükke.
Tortiljarullid tuunikala ja kikerhernestega
Lihtne, aga hea suupiste. Mahedamaitselised tuunikalarullid sobivad eriti hästi piknikuks vm väljasõiduks - toitvad, väherasvased, maitsvad, kerge süüa jne.