Tortiljarullid tuunikala ja kikerhernestega

Lihtne, aga hea suupiste. Mahedamaitselised tuunikalarullid sobivad eriti hästi piknikuks vm väljasõiduks - toitvad, väherasvased, maitsvad, kerge süüa jne.

Kogus
8 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 nisutortiljat

400 g purk konservitud kikerherneid

200 g ehk 1 tuunikalakonservi

150 g paksemat hapukoort (nt Saare Smetana)

2-3 tl mahedamaitselist karripulbrit

soola

soovi korral hakitud peterselli

Valmistamine

Loputa kikerherned ja nõruta; nõruta tuunikalakonserv.

Suru kikerherned kahvliga katki, sega tuunikala ja hapukoorega ning maitsesta soola ja rohke karripulbriga. Soovi korral lisa hakitud peterselli.

Määri segu tortiljadele ja keera rulli.

Pane kaetult külmkappi maitsestuma paariks tunniks (võid kuni 24 tundi varem valmis teha).

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Marju
postitatud 16.06.2009 08:08

maitses tõepoolest suurepäraselt!

mau
postitatud 18.11.2009 08:44

põnev ja tervislik, kuid minu jaoks natuke liiga tuima maitsega, karri ei sobinud.

Kätrin
postitatud 25.01.2010 22:29

Maitsevad hästi, lihtne teha ja väga mugavad, sest ei pudise, tilgu, lähe katki. Tervislik ka. Väga hea retsept.

hexy
postitatud 05.04.2010 13:26

Minu pere jaoks oli karrit liiga palju