Spinatisalat keedumunaga

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g värsket spinatit või maltsa

2 keedetud muna

50 g hakitud sibulapealseid või murulauku

soola

majoneesi või hapukoort

Valmistamine

Pese spinatilehed hoolega, siis pane kuumale pannile ja kuumuta läbi, kuni spinat on "närtsinud". Võta tulelt, jahuta kiiresti külma vee all ja nõruta hoolega. 

Sega spinatilehtedele juurde hakitud keedumuna, sibulapealsed/murulauk ja maitsesta soolaga.

Kastmeks lisa hapukoort või majoneesi.

Retsept on ajalehest "Postimees" (autor teadmata; valmistuskäiku täpsustatud). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

liz
postitatud 09.01.2016 22:53

Uskumatu, aga väga maitsev. Pisut küüslauku sobib ka hästi salatisse.