Aedviljapüreesupp röstitud saiakuubikute e. krutoonidega ning ürdiõliga.
1 l vett
2 porgandit
2 kartulit
1 sibul
2 puljongikuubikut
2 dl krutoone ehk röstitud saiakuubikuid
hakitud maitserohelist
soovi korral ürdiõli
Koori aedviljad, tükelda ja keeda puljongis pehmeks. Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris.
Lauale andmisel lisa saiakuubikud ja kaunista maitserohelisega või ürdiõliga.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Lisasin vett pisut vähem, kui retseptis ette nähtud, kuna meeldivad paksemad supid. Tulemus oli maitsev ja toitev.
Tullia pilt ka:
Nii lihtsate koostisosadega supp, mis maitseb väga hästi.
Aedviljasupp saiakuubikutega
Aedviljapüreesupp röstitud saiakuubikute e. krutoonidega ning ürdiõliga.