Serveeri koos rohke tilliga aurutatud pariisi kartulitega. Joogiks kuiv valge vein.
8 nahaga räimefileed
meresoola ja valget pipart
sidrunimahla
värsket tilli
1 osa Roquefort'i sinihallitusjuustu
1 osa pehmet kitsejuustu
viilutatud porrut
viilutatud apteegitilli
soola ja musta pipart
10% rõõska koort
Maitsesta räimefileed seestpoolt jahvatatud valge pipra ja meresoolaga. Pritsi need üle sidrunimahlaga ja puista peale värsket rebitud tilli.
Võta võrdses koguses Roquefort'i juustu ja pehmet kitsejuustu ning sega ühtlaseks massiks. Määri kalafileedele ühtlane kiht juustusegu ja keera räimed rulli.
Aseta malmnõu või muu kaanega hautamisnõu põhja apteegitill ja porru. Maitsesta musta pipra ja soolaga, kõige otsa pane ettevalmistatud räimerullid.
Vala roog üle rõõsa koorega ja pane 15 minutiks 180-kraadisesse ahju. Dmitri Demjanovi retsept (Egoisti räimed juustu, porru ja fenkoliga)
Egoisti räimerullid juustuga
Serveeri koos rohke tilliga aurutatud pariisi kartulitega. Joogiks kuiv valge vein.