Egoisti räimerullid juustuga

Serveeri koos rohke tilliga aurutatud pariisi kartulitega. Joogiks kuiv valge vein.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

8 nahaga räimefileed

meresoola ja valget pipart

sidrunimahla

värsket tilli

1 osa Roquefort'i sinihallitusjuustu

1 osa pehmet kitsejuustu

viilutatud porrut

viilutatud apteegitilli

soola ja musta pipart

10% rõõska koort

Valmistamine

Maitsesta räimefileed seestpoolt jahvatatud valge pipra ja meresoolaga. Pritsi need üle sidrunimahlaga ja puista peale värsket rebitud tilli.

Võta võrdses koguses Roquefort'i juustu ja pehmet kitsejuustu ning sega ühtlaseks massiks. Määri kalafileedele ühtlane kiht juustusegu ja keera räimed rulli.

Aseta malmnõu või muu kaanega hautamisnõu põhja apteegitill ja porru. Maitsesta musta pipra ja soolaga, kõige otsa pane ettevalmistatud räimerullid.

Vala roog üle rõõsa koorega ja pane 15 minutiks 180-kraadisesse ahju.

Dmitri Demjanovi retsept (Egoisti räimed juustu, porru ja fenkoliga)

LISA KOMMENTAAR