Hõõru lihatükid soola ja pipraga, piki küüslaugu ja mustade ploomidega.
Pane vähese vedelikuga küpsetuspannile ja küpseta 2 tundi 165—170kraadises ahjus. Aeg-ajalt kasta praevedelikuga.
Glasuuri jaoks sega pruun suhkur sinepipulbri, jahu ja äädikaga. Määri segu kuumalt lihale ja prae 210—220-kraadises ahjus veel 10 minutit. Vähemalt üks kord kasta praeleemega.
Retsept ilmus ajalehes Videvik. Pildi tegi KIRSIKE.
Ma jäin tulemusega väga-väga rahule! Ja mehele ka väga maitses. Täiesti arvestatav variant meile jõulupraeks!
Sinepipulbri asemel kasutasin Dijoni sinepit ja tumedaks suhkruks muscovadot. Lahja äädikas oli üks viletsamat sorti balsamico.
Glasuuritud seapraad
Üsna traditsiooniline seapraad, mis sobib hästi jõululauale.