Peedi-sealihakaste

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g sealiha - nt

peekonilõike

3 väikest toorest peeti

1-2 sibulat

5 dl vett või puljongit

3 sl nisujahu

soola

küüslauku

1 loorberileht

praadimiseks õli

Valmistamine

Lõika sealiha viiludeks ja pruunista pannil õlis.

Haki sibul ja lõika peet väikesteks kuubikuteks või riivi jämeda riiviga. Lisa sibul ja peet lihatükkidele ja pruunista ka need.

Vala puljong/vesi pannile ning keeda ained pehmeks.

Sega jahu vähese veega, lisa maitseained ja vala kastmele. Keeda, kuni kaste pakseneb.

Serveeri keedetud kartulitega.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 13.04.2010 18:24

suurendasin liha kogust, muu jätsin samaks. Tõeliselt mõnusa magusa mekiga, üldse mitte punapeedise maitsega.

Pille
postitatud 18.02.2022 14:23

Liilia saadetud foto: