400 g sealiha - nt
peekonilõike
3 väikest toorest peeti
1-2 sibulat
5 dl vett või puljongit
3 sl nisujahu
soola
küüslauku
1 loorberileht
praadimiseks õli
Lõika sealiha viiludeks ja pruunista pannil õlis.
Haki sibul ja lõika peet väikesteks kuubikuteks või riivi jämeda riiviga. Lisa sibul ja peet lihatükkidele ja pruunista ka need.
Vala puljong/vesi pannile ning keeda ained pehmeks.
Sega jahu vähese veega, lisa maitseained ja vala kastmele. Keeda, kuni kaste pakseneb.
Serveeri keedetud kartulitega. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
suurendasin liha kogust, muu jätsin samaks. Tõeliselt mõnusa magusa mekiga, üldse mitte punapeedise maitsega.
Liilia saadetud foto:
Peedi-sealihakaste