4 nahata kanafileed
4 sl ricotta juustu
225 g sulatatud ja nõrutatud spinatit
2 purustatud küüslauguküünt
2 sl hakitud murulauku
1 sl hakitud peterselli
Paneerimiseks:2 sl soola ja pipraga maitsestatud nisujahu
1 muna
2.5 dl riivsaia
Aseta kanafilee kahe toidukiletüki vahele ja tao õhukeseks.
Sega ricotta spinatiga, lisa küüskauk, murulauk ja petersell. Jaota segu neljaks võrdseks portsuks.
Aseta igale kanafileele ports täidist ja keera rulli. Vajadusel kinnita puutikuga (täidis peaks kõik peidus olema).
Kasta kanarullid esmalt jahusse, siis munasse ja seejärel tugevasti riivsaia sisse.
Pane vähemalt kaheks tunniks külmkappi.
Aseta kanarullid ahjuplaadile ning pritsi vähese oliivõliga.
Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks (umbes 25 minutit).
Lase enne serveerimist 10 minutit taheneda.
Serveeri kuskussi või maguskartulipudruga, juurde aedoad ja keedetud porgand.
Retsept on pärit Austraalia ajakirjast "Australian Women's Weekly". Pildi tegi PILAJA:
Kanarullid spinati ja ricottaga