Kanarullid spinati ja ricottaga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 nahata kanafileed

4 sl ricotta juustu

225 g sulatatud ja nõrutatud spinatit

2 purustatud küüslauguküünt

2 sl hakitud murulauku

1 sl hakitud peterselli

Paneerimiseks:

2 sl soola ja pipraga maitsestatud nisujahu

1 muna

2.5 dl riivsaia

Valmistamine

Aseta kanafilee kahe toidukiletüki vahele ja tao õhukeseks.

Sega ricotta spinatiga, lisa küüskauk, murulauk ja petersell. Jaota segu neljaks võrdseks portsuks.

Aseta igale kanafileele ports täidist ja keera rulli. Vajadusel kinnita puutikuga (täidis peaks kõik peidus olema).

Kasta kanarullid esmalt jahusse, siis munasse ja seejärel tugevasti riivsaia sisse.

Pane vähemalt kaheks tunniks külmkappi.

Aseta kanarullid ahjuplaadile ning pritsi vähese oliivõliga.

Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks (umbes 25 minutit).

Lase enne serveerimist 10 minutit taheneda.

Serveeri kuskussi või maguskartulipudruga, juurde aedoad ja keedetud porgand.

Loe veel:

Retsept on pärit Austraalia ajakirjast "Australian Women's Weekly". Pildi tegi PILAJA:

LISA KOMMENTAAR

Pilaja
postitatud 10.05.2010 23:30

Kasutasin rullide tegemisel värsket spinatit ja maitses ülihästi.