Cajun'i sardiinid

Vürtsikas kalaroog USA lõunaosariikidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g puhastatud sardiine

1 sl Cajun'i maitseainesegu

1 tl tšillihelbeid

1 sl sidrunimahla

soovi korral soola

Serveerimiseks:

sektoriteks lõigatud sidrunit

Valmistamine

Puhasta sardiinid ja eemalda kalapead. Sega Cajuni maitseainesegu (retsept Nami-Namis) tšillihelvestega. 

Pane puhastatud sardiinid madalasse vormi. Pritsi sidrunimahlaga ja riputa peale vürtsisegu. Soovi korral maitsesta soolaga.

Grilli kuumas grillis või süte kohal 8-10 minutit, keera sardiinid korra ringi.

Serveeri krõbeda leiva ja tomati-kurgisalatiga.

Loe veel:

Retsept on pärit Briti ajakirjast "Slimmer" (February 2001, Hot Cajun Sardines). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 25.04.2010 00:13

Sõin sardiine esmakordselt.Täitsa huvitava maitsega.Ma arvasin,et on sarnane meie räimega,aga ei olnud. Antud roog meeldis:)