Vürtsikas kalaroog USA lõunaosariikidest.
500 g puhastatud sardiine
1 sl Cajun'i maitseainesegu
1 tl tšillihelbeid
1 sl sidrunimahla
soovi korral soola
sektoriteks lõigatud sidrunit
Puhasta sardiinid ja eemalda kalapead. Sega Cajuni maitseainesegu (retsept Nami-Namis) tšillihelvestega.
Pane puhastatud sardiinid madalasse vormi. Pritsi sidrunimahlaga ja riputa peale vürtsisegu. Soovi korral maitsesta soolaga.
Grilli kuumas grillis või süte kohal 8-10 minutit, keera sardiinid korra ringi.
Serveeri krõbeda leiva ja tomati-kurgisalatiga.
Retsept on pärit Briti ajakirjast "Slimmer" (February 2001, Hot Cajun Sardines). Pildi tegi ZOOZI.
Sõin sardiine esmakordselt.Täitsa huvitava maitsega.Ma arvasin,et on sarnane meie räimega,aga ei olnud. Antud roog meeldis:)
Cajun'i sardiinid
Vürtsikas kalaroog USA lõunaosariikidest.