Hakklihasupp porru ja sulatatud juustuga

Lihtne ja kiire argiõhtusupp. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

veidi õli

300 g väherasvast hakkliha (nt Maks & Moorits delikatess-hakkliha)

1 suurem porru

1 l vett või puljongit

150-200 g sulatatud juustu või toorjuustu

soola ja musta pipart või piprasegu

Valmistamine

Kuumuta potis veidi õli. Lisa Maks & Moorits delikatess-hakkliha, maitsesta soola-pipraga ning prae segades, kuni hakkliha on pruunistunud. 

Samal ajal lõika porru pikuti pooleks, vajadusel puhasta. Lõika porru valge ja heleroheline osa viiludeks. Lisa potti ja prae segades umbes 15 minutit. Siis lisa kuum vesi ning keeda paar minutit. 

Keera kuumus veidi väiksemaks, lisa sulatatud juust ning sega, kuni juust on sulanud. 

Loe veel:

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 27.08.2010 13:19

Panin vähem vett (u 800ml) ja rohkem sulatatud juustu (u 250g). Konsistents oli mõnus, aga kuna kasutasin maitsestatud juustu (murulauguga), siis oli maitset ehk natuke liiga palju.

Triin K @ FB
postitatud 24.01.2015 09:22

Olin eile reklaami ohver ja tegin seda suppi kiireks õhtusöögiks. Kiire, lihtne, soodne ja mis kõige olulisem- maitsev!

Evelin Kliimand
postitatud 01.09.2017 23:10

Tundub hea supp olevat...

Kerson
postitatud 23.10.2017 22:19

Väga lihtne ja väga maitsev supp. Teen edaspidigi.

Kadi Luuri
postitatud 13.11.2019 10:07

Minu üks lemmiksuppidest. Kasutan Merevaiku rõstitud kanaga.

Kriips
postitatud 30.09.2020 21:16

Tegin toorjuustuga. Mulle maitses väga.

Reneea
postitatud 17.02.2022 11:19

Väga hea ja lihtne supp!

Marina-Maire
postitatud 15.01.2023 16:46

Aga mis kuklikesed on fotol? tunduvad päris maitsvad

blanco
postitatud 26.03.2024 13:20

Puljongit panin poole vähem. lisaks segasin sisse eelmisest päevast üle jäänud kartulipüree. Ei olnud viga.