Sega puljong, piim ja rõõsk koor ning kuumuta keemiseni.
Puista kloppides sisse maisimanna.
Maitsesta, lisa õli ja või.
Vala puder õliga määritud pannile, küpseta ahjus kaane all. Jahtunult lõika viiludeks ja prae pannil võis.
Retsept on Veski-Mati tootepakendilt, pildi tegi TULLIA.
Valmistasin polentasegu retsepti järgi. Alates või ja õli lisamisest läks natuke keeruliseks, sest retseptis pole kirjas, kui palju neid panna. Piirdusin siis ainult võiga, mida panin u 100 g. Ahjus küpsetasin 200 kraadi juures u 30 minutit. Selle ajaga tuli polentale väga ilus kuldne ja krõbe koorik, mistõttu ei hakanud toitu enam jahutama ja praadima. Viiludeks õnnestus lõigata ka 15 min pärast ahjust võtmist. Maitses väga hästi.
Praetud polenta
Praetud maisimannapudruviilud.