Küpseta liha ja sibulad 200-kraadises ahjus pehmeks.
Seejärel lase kõik ained läbi hakkmasina ja lisa vesi.
Hauta kaua-kaua (originaalis umbes 53 tundi, aga ka juba paaritunnise hautamisega saab roog suhteliselt õige maitse); keetmise käigus tuleb segu hoida niiske, vajadusel vett lisades.
Serveeri jämedas soolas küpsetatud ahjukartulite ja hapukoorega.
Serveerimiseks kartulid poolitatakse ja lihasegust vormitakse lusikaga padjakesed. Lisandiks peeneks hakitud soolakurk ja punapeet.
"Loomulikult käib selle toidu juurde ka jook alustuseks võetakse kuhjaga täidetud pitsike jääkülma Marskin Ryyppyt ja söögikõrvaseks Koffi õlut."
Jaakko Nuutila on Helsingis asuva Savoy restorani peakokk.
Vorschmack
Vorschmack oli marssal Mannerheimi lemmikroog.