Räimerullid

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg suuremat räime ehk u 500 g räimefileed

1 tk porrut

1 tk punast paprikat

2 tl soola

3-4 sl hakitud tilli

võid või margariini

Kaste:

1 dl vett

1 tl soola

0.5 dl lahjendatud Japsi mädarõika- äädikat

Valmistamine

Puhasta porru ja lõika õhukesteks ratasteks.
Puhasta paprika seemnetest ja lõika väikesteks ribadeks.
Puista kalafileedele soola, hakitud tilli ja umbes pool porruratastest.
Keera rulli ja pane võiga määritud ahjuvormi.
Sega kastmeained ja vala kalarullidele. Peale aseta võitükikesi ja ülejäänud porrurattad. Puista üle paprikaribadega ja küpseta 175-kraadises ahjus 30 minutit.
Serveeri kuumalt keedetud kartulite või kartulipüreega.
Külmalt sobib hästi võileivakatteks.
LISA KOMMENTAAR