Krõbedad suupistekorvikesed (mini krustader) törtsu maksapasteedi ja lusikatäie praetud šampinjoniseguga on mõnus suupiste. Sobib hästi ka näkileivakorvikeste ehk rukkinööpide täitmiseks.
Puhasta šampinjonid, haki peeneks. Koori ja haki sibul ja küüslauk peeneks.
Kuumuta pannil või, siis lisa seened, sibul ja küüslauk. Maitsesta soola-pipraga, siis prae keskmisel kuumusel segades, kuni sibul on pehme ja seened kergelt pruunistunud. Kui pannile tekib vedelikku, siis lase sel aurustuda. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga, siis sega hulka petersell.
Määri iga suupistekorvikese või rukkinööbi sisse esmalt veidike pasteeti, siis tõsta peale soe seenesegu. Serveeri kohe!
Tegime neid 2025. a viimases Hõbekulbis, kasutasime õhukesi rukkinööpe ja Nõo delikatesspasteeti. Kahest maksapasteediga suupistest meeldisid need mulle rohkem. See seenesegu väikese pasteedikirmega oli täitsa huvitav.
Suupistekorvikesed pasteedi ja seentega
Krõbedad suupistekorvikesed (mini krustader) törtsu maksapasteedi ja lusikatäie praetud šampinjoniseguga on mõnus suupiste. Sobib hästi ka näkileivakorvikeste ehk rukkinööpide täitmiseks.