Nende minipitsade põhjaks on hoopis hiidmuna-nimelise seene viilud.
Mini-pizzaer af kæmpestøvbolde er lette, delikate, alternative mini-pizzaer med en bund lavet af kæmpestøvbolde skiver, en traditionel tomatsauce og en topping efter eget valg. Mini-pizzaerne er super nemme at lave, og de kan spises som en lækker snack til enhver anledning.
Til denne opskrift kan du enten lave en hjemmelavet tomatsauce eller du kan købe en færdiglavet tomatsauce.
Alusta tomatikastmest - pane kõik komponendid kannmikserisse või köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Pane ootele.
Kuumuta ahi 250C.
Puhasta hiirmuna, vajadusel lõika ära kõik koledad kohad. Lõika seen umbes 1 cm viiludeks - seen peab olema seest lumivalge ja kõva.
Kuumuta suurel praepannil veidi õli tugeval kuumusel. Pane 1-2 seeneviilu pannile ja prae mõlemalt poolt kuldseks. Vajadusel lisa veel veidi oliiviõli. Prae sellisel moel kõik seeneviilud.
Tõsta praetud hiidmunaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri igale seeneviilule kiht tomatikastet, siis pane peale riivitud juust ja meelepärased katteained.
Küpseta 250-kraadise ahju keskosas umbes 5-10 minutit või kuni juust on sulanud.
Hiidmuna-pitsad
Nende minipitsade põhjaks on hoopis hiidmuna-nimelise seene viilud. Mini-pizzaer af kæmpestøvbolde er lette, delikate, alternative mini-pizzaer med en bund lavet af kæmpestøvbolde skiver, en traditionel tomatsauce og en topping efter eget valg. Mini-pizzaerne er super nemme at lave, og de kan spises som en lækker snack til enhver anledning. Til denne opskrift kan du enten lave en hjemmelavet tomatsauce eller du kan købe en færdiglavet tomatsauce.