Sega taina ained kausis omavahel ühtlaseks. Keera tainas toidukilesse ja pane 30 minutiks külmkappi.
Puhasta kukeseened, pane kuumale kuivale pannile. Kui seentest eralduv vedelik on aurustunud, siis lisa pannile hakitud peekon. Kuumuta segades, kuni peekon pruunistub. Tõsta pann tulelt.
Maitsesta peekoni-seenesegu soola ja pipraga. Sega hulka hakitud basiilik.
Rulli tainas kergelt jahusel laual ümmarguseks (Ø 25 cm) kettaks. Tõsta tainarulli abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Tõsta keskele kukeseenesegu, nii et 2-3 cm jääb servadest puhtaks. Puista peale riivjuust, siis voldi tainaservad täidise peale.
Kukeseene-galette
Soolane galette-tüüpi pirukas, mille täidises on toorsuitsupeekonit ja kukeseeni.