1 dl oliiviõli
2 sl granaatõunasiirup või balsamico't
1 tl kuivatatud punet
1 tl kuivatatud basiilikut
1 peenelt riivitud küüslauguküüs
4 peenelt hakitud päikesekuivatatud tomatit
0,5 dl hakitud musti oliive
1 sl värskeid pune- või tüümianilehti
0,25 tl tšillihelbeid
soolahelbeid ja musta pipart
Serveerimiseks:focaccia't, head (hapu)saia
Kalla oliiviõli madalasse kaussi, siis nirista peale granaatõunasiirup või balsamico. Puista peale ülejäänud ained.
Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Serveerisime ciabatta-saiaga, väga mõnus! Ilmselgelt saab vastavalt oma maitsele ja olemasolevale kraamile kergesti mugandada.
Oliivi-dippimisõli
Oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega maitseõli leiva dippimiseks.