Roseepiprakaste

See kaste sobib väga hästi nii liha kui ka köögiviljadega serveerimiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl oliiviõli

1 hakitud väikse sibul

2 hakitud küüslauguküünt

2 dl kohvikoort

2 sl uhmris kergelt peenestatud roseepiprateri

2 tl Dijoni sinepit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta õli väikeses potis. Lisa sibul ja prae tasasel tuelel 5 minutit. Siis lisa küüslauk ja prae veel 2-3 minutit.

Lisa ülejäänud ained ning kuumuta tasasel tulel keemiseni. Siis lase tasasel tulel podiseda umbes 7-8 minutit või kuni kaste pakseneb veidi. Vispelda aeg-ajalt!

Pildil on roseepiprakaste mesise seaprae lisandiks. Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR